Què fem

Educar: pensem que l’educació és la principal eina de transformació social, independentment de l’edat.

    • Formacions internacionals: organitzem formacions internacionals a través del programa Erasmus+ amb l’objectiu d’empoderar el jovent per a que tingui un paper més actiu en la seva comunitat. Es tracten temes propers a la cultura de pau, la participació política i el diàleg intercultural d’una forma vivencial, utilitzant els mètodes de l’educació no formal i el diàleg intercultural.

Debatre: creiem en el debat com una forma de compartir visions diferents i d’aprenentatge mutu.

  • Birragòrica: es tracta d’un espai de discussió i debat distès obert a tot aquell que tingui interès en les temàtiques de què Isagoria s’ocupa. Organitzem trobades periòdiques amb una proposta de tema per a debatre al voltant d’una bona cervesa.

Observar i compartir: considerem que per a poder actuar i incidir en l’entorn cal tenir un coneixement de la realitat que ens envolta. És en aquest sentit que fem una tasca d’observació de la realitat social i política i que en compartim els resultats.

  • L’Observatori: és una plataforma digital de seguiment de l’actualitat de l’Europa de l’Est, l’espai Post-Soviètic i les zones properes de conflicte amb les quals tenen relació. Els eixos que guien la seva activitat analítica i divulgativa són la democràcia i la cultura de la pau en sintonia amb les temàtiques sobre les quals treballa l’associació.

Voluntariat: entenem el voluntariat com una forma d’implicació directa de les persones en els problemes de la societat, sent una poderosa eina de transformació social i del propi voluntari.

  • Servei de Voluntariat Europeu (EVS): Isagoria ha estat acreditada fins a l’any 2020 com a organització de coordinació i d’enviament de voluntaris del programa europeu de voluntariat. A través d’aquest programa els voluntaris poden col·laborar en projectes creats per Isagoria o per les entitats sòcies.
  • Voluntariat a Isagoria: Participació activa en el desenvolupament i implementació de diferents projectes a nivell local i/o internacional organitzats per nosaltres.